Bavariatreff Oscarsborg helgen 1.-3. september

Bavariatreff Oscarsborg helgen 1.-3. september

16.06.23 10:08 av Svenn Erik Forsstrøm

Kjære Bavariavenner! Vi har nok en gang gleden av å invitere til det tradisjonsrike Bavariatreffet, helgen 1. til 3. september. I anledning klubbens 25-årsjubileum ønsker vi å legge opp til et ekstra minnerikt Bavariatreff i år. Etter flere år med Bavariatreffet i ytre Oslofjord returnerer vi til Oscarsborg, en idyllisk havn og spennende destinasjon. Treffet er en avslappet møteplass hvor vi samles med våre flotte båter, blir litt kjent med likesinnede, inspirerer hverandre med opplevelser og erfaringer og har det hyggelig.

Les mer
Bavariatreff Horten helgen 12.-14. august

Bavariatreff Horten helgen 12.-14. august

16.06.22 20:33 av Svenn Erik Forsstrøm

Vi har nok en gang gleden av å invitere til det tradisjonsrike Bavariatreffet, helgen 12. til 14. august. Også i år samles vi i idylliske Horten indre havn (Sykehusbrygga) ved Karljohansvern.​Treffet er en avslappet møteplass hvor vi samles med våre flotte båter, blir litt kjent med likesinnede, inspirerer hverandre med opplevelser og erfaringer og har det hyggelig. De siste årene har det deltatt ca. 30 båter med 80 seilere i alle aldre.

Les mer
Medlemsundersøkelse

Medlemsundersøkelse

16.03.22 22:53 av Svenn Erik Forsstrøm

Norsk Bavaria Klubb vil neste år feire sine første 25 år. Klubbens visjon er å være til glede og nytte for eiere av Bavaria seilbåter. Klubben er i godt sig med økning i medlemsmassen de senere årene og i dag teller vi ca 720 medlemmer i hele landet. Aktivitetene i klubben har kommet inn i hovedmønster, men vi prøver hele tiden å utvikle og fornye. Vi er opptatt av å være relevante og treffe medlemmenes behov, og vi ønsker derfor å gjennomføre en medlemsundersøkelse.

Les mer
Medlemsmøte Oslo 8.3 - fysisk og digitalt

Medlemsmøte Oslo 8.3 - fysisk og digitalt

21.02.22 19:07 av Svenn Erik Forsstrøm

I høst hadde mange av oss fornøyelsen av å følge TV-serien «Over Atlanteren», der seks kjendiser, uerfarne med seiling, la ut på eventyr sammen med kaptein Thomas Nilsson og hans høyre hånd Christian Løken. Vi har vært så heldige og fått Thomas Nilsson, med atlanterhavskryssingen og annen erfaring som bakteppe, til å snakke om hvordan man kan skape en trygg atmosfære om bord og motivere alle til å ta del i seilingen og andre gjøremål.

Les mer
Fysisk og medlemsmøte 8. februar

Fysisk og medlemsmøte 8. februar

18.01.22 11:46 av Svenn Erik Forsstrøm

Vi starter året med å invitere til medlemsmøte 8.februar om Seiling i hardt vær! Vi planlegger for både fysisk og digitalt møte. Jon Amtrup har trådt inn for Magne Klann som har blitt forhindret. Jon er minst like erfaren og vil fortelle om hvordan vi best mulig forbereder båt, seil og mannskap for hardværseiling og håndterer forholdene.

Les mer
Vervekampanje

Vervekampanje

02.07.21 10:46 av Svenn Erik Forsstrøm

Båtmarkedet koker om dagen og vi antar at det er mange nye eiere av Bavaria seilbåter der ute. Vi i Norsk Bavaria Klubb ønsker derfor å invitere så mange Bavaria-eiere som mulig inn i vårt felleskap! Vi tilbyr fra 1.juli GRATIS medlemskap ut året for nye medlemmer.

Les mer
Bavariatreff Horten 2021

Bavariatreff Horten 2021

20.06.21 19:07 av Svenn Erik Forsstrøm

Vi har nok en gang gleden av å invitere til det tradisjonsrike Bavariatreffet, helgen 20. til 22. august. I år samles vi i idylliske Horten indre havn. Vi har reservert Sykehusbrygga ved Karljohansvern til oss, et sted vi har hatt mange treff tidligere. Treffet er en avslappet møteplass hvor vi kan inspirere hverandre med opplevelser og erfaringer og ha det hyggelig sammen. De siste årene har treffene samlet ca. 30 båter og 80 seilere i alle aldre.

Les mer