Digitalt temamøte 21. april 2022

Digitalt temamøte 21. april 2022

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 06.04.22. Oppdatert 26.04.22.

I overkant av 50 personer deltok på det digitalte temamøte 21. april med temaet vårklargjøring og båtpuss. Jan iverin hadde en grundig gjennomgang av mange viktige punkter.

Presentasjonen ligger som vedlegg til denne artikkelen. I denne finner du også innspill til handleliste.

Invitasjonen:

Bavariavenner!

Vi inviterer til digitalt temamøte 21. april 2022. Møtet holdes på Teams kl 19:00 - 21:00.

Det er vår i luften og snart sesongstart. En herlig tid! Men først en det en del arbeid for å forberede båten. Temaet for møtet er:

                                                       Vårklargjøring og båtpuss

          

Uansett om man setter bort arbeidet eller ønsker å gjøre det selv, er det nyttig å lære av fagfolk, lytte til andres erfaringer og
få tips. Denne gang har Jan Iverin tilbudt seg å dele sine mange kunnskaper og erfaringer med oss. Jan er styremedlem i klubben med ansvar for båtfaglige spørsmål. Med bred teknisk innsikt og lang erfaring fra egne båter vil Jan gå gjennom viktige punkter for å klargjøre båt, motor og utrustning.

Dette er en god anledning for å bli mer kjent med båten og tryggere på å gjøre ting selv. Du vil få en sjekkliste og et godt utgangspunkt for planlegging av innkjøp til vårpussen. For medlemmene i øst vil dette være en fin forberedelse til Bavariaklubbens handlekveld hos Maritim Båtutstyr, Slependen 27. april (egen invitasjon sendes om dette).

I forbindelse med temamøtet har Bavariaklubbens medlemmer fått tilbud på båtpleieprodukter fra Aspida, se vedlegg. Tilbudet varer til 24. april.

For å delta på møtet, trykk på følgende link : Klikk her for å bli med på møtet 

Link åpnes kl. 18:50. Slå av kamera og mikrofon under møtet. Det vil være muligheter for å stille spørsmål og dele egne erfaringer.

Hvis du ikke har Teams fra før, last det opp på forhånd :  Link til Microsoft Teams

Har du spørsmål om oppkobling på Teams, send e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS/ring Svenn E. Forsstrøm 90113910.  

Vi håper mange blir med. I mellomtiden ønsker vi en riktig god påske!

Med vennlig seilerhilsen

Styret