Fysisk og medlemsmøte 8. februar

Fysisk og medlemsmøte 8. februar

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 18.01.22. Oppdatert 02.02.22.

Vi minner om fysisk og digitalt medlemsmøte 8. februar og viser til invitasjon tidligere sendt på e-post (se under). Noen oppdateringer (2. februar):

  •    

    Foredragsholder Magne Klann har dessverre blitt forhindret, men vi har vært så heldige å få en veldig god stand - in med Jon Amtrup. Jon er journalist og forfatter av flere havnebøker og minst like erfaren seiler og foredragsholder som Magne.
  • Smittevernbestemmelsene har heldigvis blitt lempet. Møtet blir gjennomført fysisk, men vi må fortsatt tilpasse antallet for å kunne ivareta 1-meters regelen i lokalet. Vi har derfor satt grensen på 30. Det er fortsatt noen ledige plasser, så vær rask med påmeldingen, se under. 
  • Møtet blir også streamet  og kan ses via denne lenken: https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker bare på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 905 95 899.  

  •  Tilbudet på bøker utvides, slik at vi i tillegg til Seilerboka også får 25% på de øvrige bøkene. Bestilling i nettbutikken: https://www.blueoceanmedia.no. Skriv «bavariaklubben» i andre linje på adresse. Rabatten blir lagt inn  manuelt, så det vil stå full pris på bestillingen. For å få rabatten må du også huke av for faktura - ikke PayPal.

Vi ser frem til møtet - velkommen, enten fysisk eller digitalt!

Styret

---------------------------

Opprinnelig invitasjon, sendt på e-post 18.januar:

Kjære Bavariavenner!

God nytt år! Vi starter året med å invitere til medlemsmøte 8.februar. Forhåpentligvis vil smittevernsbestemmelsene muliggjøre et fysisk møte. Møtet blir også streamet slik at det blir tilgjengelig for hele landet. Alternativt blir møtet gjennomført kun digitalt på Teams. Kveldens tema er:

Seiling i hardt vær! 

               

Seiling i hardt vær kan være en stor opplevelse, hvis båt og mannskap er godt forberedt og trygge. I motsatt fall kan det bli et mareritt, særlig hvis det skulle skje et uhell. Vi har fått den erfarne seileren, fotografen, skribenten og forfatteren Magne Klann (Les mer) til å fortelle om hvordan vi best mulig forbereder båt, seil og mannskap for hardværseiling og håndterer forholdene.

 I forbindelse med møtet tilbys «Seilerboka» til medlemmene for kr 300 (Veil. Kr 399).Boken     omhandler også kveldens tema. 

Det fysiske møtet holdes  i KNS-seilsportsenter Ulabrand,Hengsengveien 31, Bygdøy Oslo (MERK NYTT STED - se kart under). Som vanlig vil vi ha en lett servering og båtprat fra kl. 17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:15 og vi regner med å avslutte ca. 20:00. 

Det fysiske møtet tilpasses de til enhver tid gjeldende smittevernbestemmelsene. Det kan bli aktuelt å begrense antall deltakere og vi derfor om påmelding. Påmelding til det fysiske møtet med opplysning om navn, telefon og epost sendes til medlem@bavariaklubben.no eller på SMS til Svenn Erik Forsstrøm tlf. 90113910. Først til mølla gjelder, så vi oppfordrer til raskest mulig påmelding! 

Informasjon om digital oppkobling sendes ut til samtlige når vi nærmer oss møtet. Det gjelder også info om bestilling av bok.

Vi håper å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

VELKOMMEN!

Norsk Bavaria Klubb
Styret

Kart til KNS Ulabrand Seilsenter: