Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 23. oktober 2023

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 23. oktober 2023

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 06.10.23. Oppdatert 17.10.23.

Bavariavenner!

Vi inviterer til nytt medlemsmøte 23. oktober. Møtet blir streamet slik at det også blir tilgjengelig på nett.
Denne gang har vi to temaer:

    Seil/seiltrim og Ankring

      

    

Vi har invitert Petter Mowinckel til å snakke om disse temaene. Petter er skipsingeniør fra NTH og har hatt seiling som største lidenskap, både regattaseiling og langturer. Etter 20 år i Det Norske Veritas bruker han tiden på å hjelpe seilere tiå  bli tryggere og mer selvhjulpne. Han samarbeider med flere aktører i bransjen og er en mye brukt foredragsholder. Se hans hjemmeside altomseilbåt.no. Se også hans filmer på YouTube.

For oss seilere er seilene hovedmotoren. Riktig trimmede seil gir både mer fart og bedre komfort. Men like viktig som morsom seiling er det å ligge trygt for anker i en idyllisk havn. Benytt anledningen til å få gode tips og råd om disse temaene fra Petter.

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Vær obs på at du nå må betale relativt mye for parkering på KNS sitt område. Det er gratis å parkere i nederste del av Huk Aveny eller tilstøtende veier. Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 905 95 899.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!

Med seilerhilsen


Styret

 

KNS - klubblokaler /vær obs på ny parkeringsavgift inne på KNS-området)