Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 30. januar

Medlemsmøte (fysisk og digitalt) 30. januar

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 09.01.23. Oppdatert 24.01.23.

Bavariavenner!

Godt nytt år! Vi inviterer til medlemsmøte 30. januar. Vi satser på at streamingen fungerer slik at møtet blir tilgjengelig på nettet for medlemmer i hele landet. Det er tid og vær for å drømme seg litt bort og temaet for møtet er:

Seilcharter i varme og eksotiske farvann

                               

 Det er mange som vurderer å bryte opp vinteren og korte ned ventetiden med å chartre en seilbåt.  Vi har invitert  Peter Svensson i Navigare Yachting (www.navigare-yachting.com)til å snakke om:

  • Populære destinasjoner og ulike former for charter (bare-boat / med skipper / lugar charter (leie individuell lugar)). Tips til de som vurderer å chartre båt. Krav og instruksjoner til charterskippere.
  • Modell hvor private eier båt, og charterselskapet leier og drifter båten.
  • Erfaringer med charterbåtene; gode / dårlige tekniske løsninger, 10-på-topp feil, spesifikasjoner og krav til båtene ved anskaffelse.

Peter er global salgssjef i Navigare Yachting og har lang erfaring med chartervirksomhet. 

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:15 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. (OBS: Merk at vi ikke lenger benytter KNS sin kanal). Man klikker på lenken, og kommer da inn på Bavariaklubbens nye YouTube-kanal.  Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910. Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS. Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!    

Med seilerhilsen

Programkomiteen

 

KNS - klubblokaler, Huk Avenue 1, Bygdøy.