Medlemsmøte 23. november

Medlemsmøte 23. november

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 08.11.21. Oppdatert 23.11.21.

Kjære Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 23. november. Møtet holdes fysisk i KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, Bygdøy - Oslo (se kart under). Vi fikk problemer på forrige medlemsmøte, men vi prøver igjen å få til streaming, slik at det blir mulig å følge møtet digitalt på nettet, direkte eller senere. Temaet for møtet denne gang er:

Rullesystemer    

 

                                 


Våre båter er utstyrt med Furlex rulleforstag fra Selden. Mange har også storseil på rull og det blir stadig vanligere å se rullbare flyvende forseil. 

Vi har invitert With Marine/North Sails for å snakke om:

  • Tips til riktig bruk av rullesystem for forseil og in-mast rullesystem 
  • Vedlikehold, ettersyn og sjekkpunkter 
  • Noe om utvikling og bruk av flyvende forseil med «løse» rullesystemer

         

For de som møter fysisk starter vi med en lett servering og båtprat fra kl. 17:45. Kanskje vanker det også noe ekstra på dette som er årets siste medlemsmøte.....  Foredraget m/streaming starter ca.18:15 og vi regner med å avslutte ca. 20:00.

Møtet kan ses via denne lenken:  https://www.youtube.com/c/KongeligNorskSeilforening1883Man klikker bare på lenken, og kommer da inn på KNS sin Youtube-kanal. Her vil direktesendingen ligge klar, og den vil starte opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 905 95 899.  

 

Teamslink: Klikk her for å bli med på møtet

Vi håper å treffe mange gamle og nye seilervenner denne kvelden (både fysisk og digitalt)!  

VELKOMMEN!     


Med vennlig seilerhilsen
Styret

KNS-klubblokaler, Huk Aveny 1, Bygdøy - Oslo: