Medlemsmøte 27. februar

Medlemsmøte 27. februar

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 10.02.23.

Bavariavenner!

Vi inviterer til medlemsmøte 27. februar. Møtet streames slik at møtet blir tilgjengelig på nettet for dem som ikke har anledning til å møte fysisk. Temaet for møtet er:

Tilpasninger gjennom 20 sesonger med Bavaria

                                    

Vi har invitert Morten Christensen til å snakke om tilpasninger og oppgraderinger av sin Bavaria 35 Match "Betty Boop", som han har seilt over 20 sesonger og 70.000 nautiske mil.  Han har komplettert båten underveis med masse kjente og ukjente løsninger for maksimal bokomfort, behageligere seilas og tryggere håndtering. Spesielt er det lagt vekt på trivsel og komfort for familie, kone og barn. Betty Boop er godt kjent på på regattabanen, men utstyres og brukes definitivt mest til tur. Noen stikkord for foredraget er: mat og drikke håndtering; strøm 12 og 230 volt; sanitær; innredning; navigasjon og seiltekniske løsninger.

Morten jobber forøvrig som norgesansvarlig for Marine i DometicHan vil også kunne gi gode råd og tilbud denne kvelden blant annet om kjøling og sanitær.

Fysisk møtested er KNS- klubblokaler i Huk Aveny på Bygdøy (se kart under). Som vanlig vil vi ha lett servering og båtprat fra kl.17:45. Foredraget med streaming starter kl.18:10 og vi regner med å avslutte ca. kl. 20:00.  Møtet streames på Youtube via lenken: https://www.youtube.com/@norskbavariaklubb/streams. Direktesendingen starter opp litt før foredraget begynner. Videoen vil også kunne ses i ettertid. De som følger digitalt kan sende inn spørsmål på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller SMS til 901 13 910.  Ved eventuelle tekniske problemer med streamingen vil vi sende ut informasjon på SMS.  Det er ingen påmelding.

Vi ser frem til å møte mange seilervenner denne kvelden, enten fysisk eller digitalt!    

Med seilerhilsen

Programkomiteen

 

KNS - klubblokaler, Huk Avenue 1, Bygdøy.