Medlemstilbud - Kapell & Annat

Medlemstilbud - Kapell & Annat

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 03.02.21.


Vi sendte ut e-post  til medlemmene 2. februar 2021 om at Bavariaklubben har inngått et samarbeide med selskapet Kapell & Annat.

Vi kjenner selskapet særlig som "hoffleverandør" av sprayhood og kalesjer/cockpittelt til Bavaria. De har maler til de fleste Bavaria-modellene. For mer informasjon - Se her

Samarbeidet starter med en februar-kampanje rettet mot Bavariaklubbens medlemmer med en hyggelig rabatt på sprayhood og kalesjer. 


        

Kapell & Annat leverer også skreddsydde madrasser/puter til salong, senger og cockpit. Februar-kampanjen omfatter også rabatt på bestilling av hele sett av madrasser/puter til Bavaria 30 – 50, 2004 – 2008, stoff Smögen mörkblå. 

Videre omfatter kampanjen rabatt på seil, som er helt nytt i produktporteføljen til K&A. 

For informasjon om madrasser og puter, se Se her. For K&A Seil vises til vedlagte produktark. Da seil er helt nye produkter fra K&A,
har vi i Bavariaklubben ennå ingen erfaringer med disse.

Rabatten forutsetter bestilling i februar. Levering kan forventes mai-juni. 

Spørsmål om produktene, priser, bestilling, etc. rettes til Leif Lindblad hos Kapell & Annat på e-post leif@kapell-annat.se.

Henvendelse og bestilling merkes med med "Bavaria N - nnnn" (hvor nnnn er ditt medlemsnummer, jf. mottatt kontingentfaktura).

Varene faktureres ex. svensk mva. Fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og norsk mva kommer i tillegg og håndteres av speditør. 

Spørsmål til klubben om avtalen rettes på e-post til medlem@bavariaklubben.no eller telefon til Jan Iverin 905 95 899.