Ny hjemmeside og Facebook-gruppe

Ny hjemmeside og Facebook-gruppe

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 31.10.17. Oppdatert 23.12.17.

 

Velkommen til ny hjemmeside for Norsk Bavaria Klubb!  Denne er basert på en enklere plattform,  som også er integrert med vårt administrative klubbsystem StyreWeb. Adressen er fortsatt www.bavariaklubben.no.


Vi har en stund hatt en Facebook-siden «Bavariaklubben Norge», men denne har vært mindre egnet for utveksling av info, bilder og diskusjoner mellom medlemmene. Denne videreføres som en åpen kommunikasjonskanal utad for klubben.

I tillegg har vi etablert en lukket Facebook-gruppe "Norsk Bavaria Klubb" som skal legge til rette for dialog mellom medlemmene i gruppen. Vi oppfordrer medlemmene til å melde seg på, følge og delta aktivt i gruppen. Norsk Bavaria Klubb – Hordaland opprettet tidligere i år en tilsvarende Facebook-gruppe for aktivitetene på Vestlandet. Her er det veldig bra engasjement!

Det er jevn aktivitet på klubbens diskusjonsforum på internett. Her drøftes særlig tekniske temaer og med tiden har Forumet fått en verdifull samling av ulike problemstillinger som belyses. Forumet er godt egnet til denne type diskusjoner og blir videreført med link fra de nye hjemmesiden.  Det kan bli noe overlapp mellom Forumet og Facebook-gruppene, men vi får evaluere dette etter en tid. 

Vi ønsker oss gjerne tilbakemeldinger på de løsningene vi har valgt!


Klubbens båttekniske diskusjonsforum 


Følg klubbens Facebookgruppe 
 Følg Facebook for Hordaland